Natalia doet Proximus Pop-up Arena ontploffen en maakt zich bedenking over haar baby
PMN
Natalia doet Proximus Pop-up Arena ontploffen en maakt zich bedenking over haar baby
Foto: Foto: Freya Goossens

Natalia opende donderdagavond met een knal het allereerste concert in de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Voor 2.500 enthousiaste muziekliefhebbers zette de Kempische zangeres in de reeks 'A Symphonic Evening With ...' een ijzersterk concert neer. 

We woonden het concert bij en het werd een fantastische opener van de zomer in de beste omstandigheden. Even opnieuw vrijuit genieten van een concert, dat was al een hele tijd geleden.

Vanaf de eerste noot die Natalia zingt ontploft de zaal. Het is onmiddellijk duidelijk dat, ondanks de zangeres 18 weken zwanger is van haar tweede kindje, haar energiepeil nog steeds op het hoogste niveau staat. De uptempo-hits volgen elkaar in een razendsnel tempo op. En het showbeest in Natalia geeft zich volledig tot het einde. 

Corona

Wanneer je in de Pop-Up Arena plaatsneemt merk je onmiddellijk het ventilatiesysteem op. Je voelt de luchtstroom circuleren. Het wordt daardoor nooit echt te warm of te plakkerig in de tent, wat een aangenaam en fris gevoel geeft.

Door de zitplaatsen in de Pop-Up Arena kon er niet gedanst worden, maar regelmatig gaf het publiek toch een staande ovatie. En Natalia, die genoot er zichtbaar van. 

Schot in de roos

De zangeres vertelde hoe ze vooraf dacht over de combinatie van haar zwangerschap en het geven van optredens. “Eerlijk gezegd dacht ik eerst ‘Hoe ga ik dat doen met die baby in mijn buik?’ Maar die heeft geen keuze en moet de mama maar volgen", grapt Natalia

Het optreden was meteen een schot in de roos. Dat bleek ook uit de reactie van een aantal fans die de Arena verlieten. “Wanneer komen we nog eens terug?”, klonken ze enthousiast.

De ontlading was, na meer dan anderhalf jaar zonder concerten, ook bij de medewerkers van Sportpaleis Group bijzonder groot. "Het concert van Natalia voelde als thuiskomen", klonk een zeer tevreden Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group, na afloop.

Zomerbar

Yves Smolders van Ipanema Beach Bar en zijn team leverden ook uitstekend werk. De zomerbar, die naast de Pop-Up Arena ligt, biedt de mogelijkheid om nog een lekker gerechtje te eten voor een optreden. Drankjes kunnen doorlopend op de terrasjes en hippe ligzetels besteld worden. De zomerbar is een uitgelezen plaats om nog wat na te genieten alvorens terug huiswaarts te keren. Een dj brengt het geheel in de juiste sfeer.

De Proximus Pop-Up Arena bevindt zich aan de Westendelaan in Middelkerke en biedt tot eind augustus een zeer uiteenlopend aantal concerten en evenementen aan. 

Tickets en info via www.proximuspopuparena.be.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.