Natalia deelt geweldige beelden van Apollo: Volgers is allemaal hetzelfde opgevallen
COS
Natalia deelt geweldige beelden van Apollo: Volgers is allemaal hetzelfde opgevallen
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia zien we vanaf vanavond weer in 'The Voice van Vlaanderen'. De zangeres zal vanuit Spanje naar de eerste aflevering moeten kijken. Ze is namelijk op een bijzondere vakantie.

Natalia is deze week om met haar zoontje Apollo een paar dagen naar Spanje vertrokken. Partner Frederik en dochtertje Bobbi-Loua bleven uitzonderlijk thuis. Natalia heeft namelijk een opvallende beslissing genomen.

"Ik heb besloten om af en toe eens 'time-alone-met-zoon' en ook 'time-alone-met-dochter' in te plannen, zodat ze allebei mama eens helemaal voor zich alleen hebben en vice versa", schreef Natalia deze week op Instagram.

Moeder en zoon lijken het erg naar hun zin te hebben. Dat blijkt uit geweldige beelden die Natalia van haar zoontje deelt. Die amuseert zich te pletter in het water. "Een echte waterrat, zoals de mama", klinkt het in de reacties.

"Al een even grote waterrat als zijn zus én evenveel energie", lezen we nog. "Gaat zoals zijn zus een waterrat worden", voorspelt iemand. En: "Wat lijkt hij veel op zijn zusje. Wat schattig!"

https://www.instagram.com/reel/CjHyHYmgdBO/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.