Natalia bijt scherp van zich af na afwezigheid bij 'Eurosong': "Ik weet waar mijn plaats is"
COS
Natalia bijt scherp van zich af na afwezigheid bij 'Eurosong': "Ik weet waar mijn plaats is"
Foto: GoPlay

Natalia komt volgend jaar met gloednieuwe muziek. Er volgen ook een nieuwe theatertour én een Lotto Arena-concert op 18 november 2023. Dat vertelde ze in 'De Tafel van Vier' op Play4.

"Ik had je eigenlijk ook op een ander podium verwacht. Binnenkort is het 'Eurosong' en ik dacht: dat is het moment, Natalia gaat meedoen", merkt Gert Verhulst op in 'De Tafel van Vier'. "Ja", zucht Natalia. "Iedereen spreekt mij daarover aan. Ze hebben nu beslist om een wedstrijd te doen."

"Dat doen ze toch altijd", merkt Gert foutief op. "Nee, dat doen ze niet altijd. Er zijn al andere Belgen gewoon zo gestuurd", reageert Natalia. "Dus zeg je eigenlijk: ik doe niet mee, omdat het een wedstrijd is. Als ze mij zo vragen, dan ga ik direct."

"Ja", klinkt het resoluut bij de zangeres. "Nu is het een wedstrijd en ik merk dat er veel jong talent aan meedoet, wat ik alleen maar kan toejuichen", klinkt het. Die blaast ze toch allemaal omver, reageert Gert. "Daar gaat het niet over", benadrukt Natalia.

"Ik ken mezelf nu goed genoeg en ik weet waar mijn plaats is. Ik vind, na twintig jaar, dat ze in mij mogen geloven. En als dat niet is, is dat niet. En anders mogen ze mij sturen. We hadden trouwens een heel toffe song klaar, maar die zal dan nu op het album komen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.