Natalia beklaagt zich opmerkelijke beslissing al: "Ik heb het mezelf aangedaan"
COS
Natalia beklaagt zich opmerkelijke beslissing al: "Ik heb het mezelf aangedaan"
Foto: VTM

Natalia staat donderdagavond 8 juli na lange tijd weer op een groot podium. Ze zal voor de vuurdoop van de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke zorgen.

Natalia gaat een spannende avond tegemoet. Ze heeft al lang niet meer zo lang op een podium gestaan. "Eerlijk gezegd had ik zelfs een beetje schrik voor mijn stem", bekent de zangeres in Het Laatste Nieuws.

Vorig jaar deed Natalia nog wel wat lossen optredens zoals bij 'The Voice' en '24 Uur Live' in het Sportpaleis. "Maar eigenlijk had ik mijn stem een hele tijd niet optimaal benut." Ook de show voorbereiden was voor de zangeres weer wennen.

De kans bestaat dat de zangeres tegen het einde van de show pompaf is. "Ik heb het mezelf een beetje aangedaan", zegt ze. Pas toen ze haar setlist afklopte, besefte ze dat er geen enkel traag nummer en dus geen enkel rustmoment in de show zat.

"Ik ben nu in mijn vijfde maand en ben zelf benieuwd hoe ik dat ga trekken." Al maakt ze zich niet al te veel zorgen. De afgelopen dagen ging ze immers intensief sporten en haar vorm zit goed. Ook is de show aangepast - zonder danseressen. "Terug naar de basis", aldus Natalia.

Meer nieuws

Meer nieuws

.