Na recente relatiebreuk met Britt: Heel pijnlijk wat Metejoor te horen krijgt
COS
Na recente relatiebreuk met Britt: Heel pijnlijk wat Metejoor te horen krijgt
Foto: VTM

Metejoor maakt zaterdagavond kans op de 'Zomerhit'-trofee. De zanger is genomineerd met zijn 'Liefde Voor Muziek'-cover van 'Laat ons een bloem'.

Om de mensen nog een laatste keer aan te moedigen om te stemmen, passeerde Metejoor vrijdag bij Radio2 in Blankenberge. Zita Wauters ging voor de gelegenheid enkele vragen van fans verzamelen. Die moest Joris Van Rossem, zoals de zanger echt heet, vervolgens beantwoorden.

Iemand vroeg zich af of Joris liever een musical of een film over zijn leven zou krijgen. De musical krijgt hij al van James Cooke. "Dan zal ik maar een film zeggen, maar dat zou ik wel heel raar vinden, een film over mij", geeft Metejoor toe.

"Met wie zou je op een onbewoond eiland willen terechtkomen?", is een andere vraag. "Ik ga zeggen... Bart Kaëll", lacht Joris. "Want dan kunnen we gaan zeilen, hè", grapt de zanger. 

"Wil je graag nog kinderen?", vraagt een andere fan zich af. "Jot jong... of neet jong. Ik weet het niet. Als de wereld binnenkort misschien vergaat, dan moet je daar misschien niet meer aan beginnen. Wie weet", lacht Joris enigszins ongemakkelijk.

De vraag ligt waarschijnlijk nog gevoelig. Metejoor zag dit jaar namelijk na vier jaar een einde komen aan zijn relatie met Britt. Zij had met Max en Luz al twee dochtertjes uit een eerdere relatie. De zanger was dus vier jaar lang een toegewijde pluspapa.

"Twee schatten van dames", noemde Metejoor zijn pluskinderen vorig jaar in 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen' van Qmusic. "Ik had nooit gedacht dat ik zo van hen zou kunnen houden. Ik heb altijd het idee gehad dat ik nooit van m’n leven pluspapa wilde worden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.