🎥 Na opvallende foto met Koen Wauters: Siska Schoeters maakt duidelijk wat er aan de hand is
COS
🎥 Na opvallende foto met Koen Wauters: Siska Schoeters maakt duidelijk wat er aan de hand is
Foto: VRT - Jokko

Koen Wauters en Siska Schoeters zorgden onlangs voor verwarring. Siska deelde een opvallende foto van zichzelf en Koen in bed.

"Het moest voor mijn werk", schreef Siska Schoeters bij een foto waarop ze liefdevol in ogen van Koen Wauters kijkt. "Altijd heb ik je lief", voegde de presentatrice er nog aan toe.

"Jezus, wat moet jij allemaal doen", reageerde Dina Tersago. "Ruil jij nu Niels in voor Koen?", klonk het nog. "Altijd een schoon koppel gevonden", merkte iemand op. En: "Schoon koppel zou dat zijn."

Wie de foto bestudeerde zag rechtsboven 'Anne'. "Er is nooit een videoclip gemaakt voor 'Anne' van Clouseau. Ik heb me dan maar opgeofferd", legt Siska nu uit bij de videoclip op Instagram.

"Je kan nu in vrede sterven, denk ik, Siska", reageert Sofie Dumont. "Lifegoal", zegt Evi Hanssen. "Zalig gedaan! Siska en Koen: jullie zijn de max!", klinkt het nog.

"Ik denk dat ieder meisje van onze fruitige leeftijd wel deze clip had willen maken! Maar we gunnen het jou! Je deed het als de beste!", reageert iemand. "Je hebt efkes de droom van vele 90's kinderen verwezenlijkt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.