Na operatie Kato Callebaut nu ook Tom Dice aan ziekbed gekluisterd: dit is er aan de hand
COS
Na operatie Kato Callebaut nu ook Tom Dice aan ziekbed gekluisterd: dit is er aan de hand
Foto: Instagram @katomusic

Kato Callebaut deed vorige week schrikken. Op woensdag 9 februari liet de zangeres weten te zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Kato Callebaut kreeg van de dokter te horen dat ze een blindedarmontsteking had en moest meteen in het ziekenhuis worden geopereerd. De operatie was goed verlopen, maar Kato moest wel een nachtje in het ziekenhuis blijven.

Maandag zat ze al terug achter de piano in de Q-Lounge van Qmusic om 'Just Come Home', de nieuwe single van The Starlings, te brengen. Kato weet wel dat ze het rustig aan moet doen.

Kato is immers nog steeds aan het herstellen van de operatie. "En ik heb geen geduld, maar ben wel naar m'n lichaam aan het luisteren, zodat ik zo snel mogelijk weer kan rondfladderen", besluit Kato op Instagram Stories.

Kato zal het nu wel rustig aan moeten doen. Tom Dice laat namelijk via Instagram Stories weten dat hij het coronavirus te pakken heeft. "'t Is prijs voor den dijs", schrijft hij. "Twee ziekelingen", klinkt het vervolgens bij een filmpje van Kato tegenover hem. Veel beterschap voor The Starlings!

Meer nieuws

Meer nieuws

.