Interview Na hun nieuwe single ‘Dag van Goud’, pakken ‘De Romeo’s’ ook overvolle zeedijk in tijdens ‘Zomerhit’
WVDS
Na hun nieuwe single ‘Dag van Goud’, pakken ‘De Romeo’s’ ook overvolle zeedijk in tijdens ‘Zomerhit’
Foto: Instagram @deromeos

In de volgende aflevering van ‘Zomerhit’ geven ‘De Romeo’s’ zoals altijd het beste van zichzelf. Zij brengen hun grote hit ‘Viva de Romeo’s’ op een overvolle zeedijk in Blankenberge.

‘De Romeo’s’ staan ondertussen al 20 jaar samen op het podium. Ze hebben een gigantische fanbase en maken met hun catchy nummers van elk optreden een feest. 

Maar wie is hun favoriet om die ‘Zomerhit’ trofee dit jaar in de wacht te slepen? “Wij zijn niet genomineerd zeker”, lacht Chris Van Tongelen die nog even in de verf wil zetten dat ‘De Romeo’s’ recent een nieuwe single hebben uitgebracht.

“De titel van onze nieuwe single is ‘Dag van Goud’ en eigenlijk is dat de nieuwe zomerhit”, knipoogt Chris.

Waarover het nieuwe nummer gaat? “Het gaat gewoon over een dag vol goud, een leuke dag, een dag die eruit springt en die heel tof is. Eigenlijk zegt de titel het zelf”, aldus Gunther Levi.

Wie dan de favoriet is om ‘Zomerhit’ 2023 te winnen? “Ik vind Pommelien Thijs wel heel goed”, geeft Davy Gilles toe. Al gunnen ‘De Romeo’s’ het toch ook wel aan Bart Kaëll, die met zijn nummer ‘Wat is jouw geheim’ ook een grote kanshebber is.

De Romeo’s zullen te zien zijn in de uitzending van 'Zomerhit' op zaterdag 22 juli om 20.45 uur, op VRT 1 en VRT MAX.

Bekijk hieronder de nieuwste single van De Romeo’s.

Meer nieuws

Meer nieuws

.