Na het vreselijke nieuws van zijn diagnose: Will Tura slaat op formidabele manier terug
PMN
Na het vreselijke nieuws van zijn diagnose: Will Tura slaat op formidabele manier terug
Foto: Photo News

Will Tura maakte onlangs bekend dat hij alzheimer heeft. De 83-jarige zanger besloot ook om te stoppen met zingen.

Will Tura bracht nog wel een compilatiebox uit met al zijn grootste hits. Dat was vorige week.

Een week later staat die verzamelbox al helemaal bovenaan de Album Top 200 van Ultratop. Will doet zo zelfs beter dan Pommeline Thijs.

Dit had écht niemand verwacht. Jos Van Oosterwyck, dj en muziekprogrammasamensteller van onder meer ‘Tien Om Te Zien’, kijkt toch niet verrassend op.

“Ik heb vorige week op de Grote Markt in Leuven het samenzangprogamma Leive Vloms gepresenteerd en daar zaten een paar Will Tura-liedjes bij, zoals Mooi, het leven is mooi. Wel, het viel op dat het volk daar collectief op loos ging”, legt Jos uit in Het Nieuwsblad.
(Lees verder onder de foto)

Will Tura
Photonews

Ik heb vorige week op de Grote Markt in Leuven het samenzangprogamma Leive Vloms gepresenteerd en daar zaten een paar Will Tura-liedjes bij, zoals Mooi, het leven is mooi. Wel, het viel op dat het volk daar collectief op loos ging

Hij zegt ook dat het door het brede genre is dat Will bracht, dat hij nu nog zoveel fans heeft. Sam Jaspers, co-founder van Ultratop, ziet ook nog een andere reden waarom Will vandaag weer op nummer één staat.

“Als Will Tura nu zo aanslaat, komt dat deels omdat hij onlangs weer in de actualiteit staat met de bekendmaking van de beginnende alzheimer en de nostalgie die mensen voelen bij de aankondiging van Tura’s laatste single en album”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.