Na geruchten van overspel met BV: Mathieu Terryn en echtgenote Marie voorlopig uit elkaar
PMN
Na geruchten van overspel met BV: Mathieu Terryn en echtgenote Marie voorlopig uit elkaar
Foto: Instagram @mathieuterryn

Er is geen goed nieuws over ‘Bazart’-zanger Mathieu Terryn. Hij en zijn echtgenote Marie zijn voorlopig niet meer samen. Het nieuws komt er nadat er geruchten van overspel opduiken.

Er zijn al een tijdje geruchten dat het niet goed meer zit tussen Mathieu Terryn en zijn echtgenote Marie. De fans van ‘Bazart’ is het al langer opgevallen dat hij z’n trouwring niet meer draagt. Het doet de geruchten nog meer aanwakkeren.

Volgens de geruchten heeft Mathieu het bed gedeeld met zangeres Pommelien Thijs. De twee hadden met ‘Hou mij Vast’ ook samen een nummer uitgebracht. Is er dan toch meer aan de hand tussen die twee?

Er zijn geruchten dat Mathieu het bed gedeeld heeft met Pommelien Thijs

Bij het management van Pommelien ontkennen ze in alle toonaarden dat de twee samen iets gehad zouden hebben of nog steeds iets zouden hebben. “De meest van de pot gerukte roddel ooit! Hier is werkelijk niets van aan!”, klinkt het in Dag Allemaal.

De krant Het Laatste Nieuws meldt nu dat Mathieu en zijn jeugdliefde Marie voorlopig uit elkaar zijn. “We bevestigen dat Mathieu en Marie momenteel apart aan hun relatie werken,” zegt zijn manager Alexander Vandriessche. “We vragen daarom hun ruimte te respecteren in deze privé-aangelegenheid, zodat ze in alle sereniteit een weg naar elkaar terug kunnen vinden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.