Na breuk met Ella Leyers: Rik Verheye geconfronteerd met iets heel vervelends
LHX

In februari werd bekend dat Ella Leyers en Rik Verheye, na een korte maar hevige romance, uit elkaar waren. Wanneer Rik te gast is op Studio Brussel, laat hij weten hoe het inmiddels met hem gaat.

"Het gaat goed met mij", vertelt Rik Verheye. "Ik ben me heel hard aan het focussen op alles wat er is, op de geweldige dingen die er zijn in het leven. Ik moet ook gewoon keihard werken, dat helpt. Ik ben heel veel bij mijn familie en vrienden, en we gaan verder."

Ondanks zijn positiviteit ervaart hij soms dat het heel lastig is om een dergelijke breuk in het openbaar te moeten verwerken. Regelmatig wordt hij erover aangesproken door mensen die hij niet kent.

"Ik heb dat op het voetbal meegemaakt onlangs. Ik was naar Cercle tegen Club gaan kijken", vertelt hij. "Twee echt achterlijke gasten komen op een bepaald moment naar mij en zeggen: 'Ha, Rik, goed gedaan, hé, vent! Uit elkaar met je lief en in de Dag Allemaal!"

Gelukkig slaagt hij erin om het niet te veel aan zijn hart te laten komen. "Je moet doorgaan, hé. Het is eigenlijk een interessante periode, omdat je veel over dingen nadenkt. Heel boeiend. Ik zie het als een geschenk", klinkt het. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.