Moegetergde Trisha is er helemaal klaar mee: “Ze moet mij gerust laten”
ASX
Moegetergde Trisha is er helemaal klaar mee: “Ze moet mij gerust laten”
Foto: Photonews

Zangeres Trisha, de ex van wijlen Ignace Crombé, gaat door een moeilijke periode. De zangeres verwerkt een liefdesbreuk, moet een hoop achterstallige belastingen betalen en als klap op de vuurpijl staat ook haar zangcarrière on hold.

Trisha kampt namelijk met stemproblemen, waardoor ze snel hees wordt. “Noodgedwongen zet ik een stop op het zingen tot het voorjaar”, bevestigt de zangeres aan Dag Allemaal. “Jarenlange stress heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik een blijvend gehoorprobleem heb, maar ook dat ik dus kamp met stemproblemen”, gaat het verder.

Ook op privé-vlak kende de blondine al betere tijden. Trisha leerde enkele maanden geleden een nieuwe man kennen, maar die relatie liep met een sisser af. “Ik heb te veel aan mijn hoofd, waardoor ik mezelf niet kan geven in een nieuwe relatie”, klinkt het

Trisha woont samen met haar vier dochters in het huis van haar ex Ignace Crombé. Ook daar wordt de zangeres blijkbaar geen rust gegund. Stéphanie, de dochter van Ignace Crombé en Miriam Jacques, eist haar deel van de erfenis op uit het huis van Ignace. Niet naar de zin van Trisha.

“Ze wil in ons huis komen kijken of daar niks staat waar ze recht op zou hebben. Dat ze mij gewoon met rust laat, en haar deel via de notaris opeist”, besluit Trisha geërgerd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.