Moeder van Marco Borsato niet te spreken over wansmakelijke geruchten: “Stop ermee!”
COS
Moeder van Marco Borsato niet te spreken over wansmakelijke geruchten: “Stop ermee!”
Foto: Photonews

Marco Borsato en Leontine besloten na 23 jaar uit elkaar te gaan. Het koppel lijkt nog steeds goed met elkaar overweg te kunnen.

Voor de moeder van Marco Borsato, Mary Borsato, zal Leontine altijd bij de familie horen. Dat Leontine en Marco naast elkaar zaten op Mary’s verjaardagsfeest vond Marco’s 75-jarige moeder dan ook doodnormaal. “Zij hoort er gewoon bij. Dat gaat allemaal zo goed, gewoon perfect”, citeert Shownieuws haar in Weekend.

Ook de kinderen van Marco en Leontine lijden niet onder de scheiding. “De kinderen zijn blij met mama en papa. Ze hebben geen verdriet. Iedereen denkt maar: die armen kinderen, maar zij worden zo liefdevol behandeld door hun ouders en omgeving, zij hebben het fantastisch.”

Mary is boos over de geruchten die de ronde doen over Marco. “Het is zo’n fantastische man, zijn ze allemaal vergeten wat hij gedaan heeft? Ik ben eigenlijk nooit boos, maar om dit soort dingen word ik dat wel. Dan denk ik: jongens, stop ermee! Je ziet hoe leuk Leontine en Marco met elkaar omgaan, moet de rest er dan zo’n drama van maken?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.