Interview Milow trekt opvallende conclusie over zijn muziek: “Durf ik al eens doen”
WVDS
Milow trekt opvallende conclusie over zijn muziek: “Durf ik al eens doen”
Foto: MRO

Milow, bij heel veel mensen bekend van zijn monsterhit ‘Ayo Technology’, heeft in mei van dit jaar een nieuw album uitgebracht ‘Nice To Meet You’. De single ‘How love works’ is een pareltje uit dat album. En de zanger laat weten dat er nog meer nieuw werk zit aan te komen.

“In mei is mijn laatste album uitgekomen en daarna ben ik veel met promo en zomerconcerten bezig geweest”, vertelt Milow aan Showbizz24. 

En er is meer. “Tussendoor ben ik ook al bezig geweest met nieuwe muziek, het zou dus zomaar kunnen dat er na de zomer alweer iets nieuws verschijnt van mij.”

Milow, die ondertussen internationaal naam heeft gemaakt in de muziekwereld, doordrenkt zijn muziek altijd met een saus van zijn eigen stijl.

“Als Milow kan ik heel veel dingen doen. Ik kan met elektronica experimenteren, andere sounds proberen of met verschillende producers werken.” 

“Maar ik weet ondertussen ook dat dit dé muziek is die ik graag maak, dus alles wat nog gaat uitkomen zal altijd een flinke dosis ‘Milow’ hebben. Veel refreinen, mooie melodieën en nummers waarbij ik mensen zaken kan laten voelen”, klinkt het bij de sympathieke performer.

Het interview kan je hieronder beluisteren en bekijken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.