Metejoor weet niet wat hem overkomt: "Ondertussen word ik even emotioneel"
COS
Metejoor weet niet wat hem overkomt: "Ondertussen word ik even emotioneel"
Foto: GoPlay

De opnames van 'Tien Om Te Zien' zitten erop. Metejoor was er verschillende keren bij. Op de laatste opnamedag stond hem een grote verrassing te wachten.

Joris Van Rossem (Metejoors echte naam, red.) kreeg woensdag een platina plaat overhandigd. Dat kwam als een complete verrassing voor de zanger. "Wat was dat? Heel vereerd dat ik deel mocht uitmaken van een geweldige editie van 'Tien Om Te Zien'", schrijft Metejoor op Instagram.

De zanger bedankt VTM, zijn mama Ingrid die de award overhandigde, Laura Tesoro en CNR Records & Fruity Label voor de "WAANZINNIGE AWARD". "Een heleboel platina platen op één mooi stukje kunst. Da's de moeite 'award'", waagt Joris zich aan een mopje à la Niels Destadsbader.

"Proficiat aan het ganse fantastische 'Team Metejoor' voor al het plezier en de bergen werk die we met onze nieuwe familie verzetten en in het bijzonder een grote proficiat aan het gouden (inmiddels meermaals platinum) duo The Companions die ons telkens trakteren op mooie liedjes."

"Ondertussen word ik dan even emotioneel", geeft Joris toe voor hij zijn vriendin bedankt. "Een dikke kus aan Britt voor alle onvoorwaardelijke support en zorgzaamheid."

"En als allerlaatste wil ik JULLIE bedanken voor de knalharde 'streamingdrang', voor het massaal aankopen van ons eerste album en voor de ongekende steun de voorbije jaren", aldus een dankbare Metejoor.

https://www.instagram.com/p/ChH6Cy7NABa/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.