Metejoor stelt ons voor aan bijzondere vrouw in zijn leven: "Dikke zoen"
LHX
Metejoor stelt ons voor aan bijzondere vrouw in zijn leven: "Dikke zoen"
Foto: VTM

Net als vorig jaar is Metejoor weer genomineerd voor 'Zomerhit', ditmaal met zijn single 'Laat ons een bloem'. Woensdag was hij er te gast.

Elke artiest die te gast is op Radio2 tijdens 'Zomerhit' mag een persoon kiezen om vanuit Blankenberge een kaartje naar te sturen. Wanneer Metejoor langskomt, kiest hij een wel héél bijzonder iemand. 

Hij besluit om een kaartje te sturen naar Juliana Wuyts. "Zij is de vrouw die tegenover mijn ouderlijk huis woonde", vertelt hij. "Onze overbuurvrouw eigenlijk."

Ze was getrouwd met Staf, maar hij overleed jaren geleden. "Julleke bleef nog alleen over. En wij kennen elkaar van toen ik vijf jaar was. Ze kwam altijd de straat overgestoken om een knuffel te krijgen."

"Ze is twee jaar geleden verhuisd. Ik had haar gezegd dat ik heel vaak op bezoek zou komen, maar je weet hoe dat gaat... Dat is heel zelden."

Daarom vindt hij haar de ideale persoon om een kaartje naar te sturen. "Lieve Juliana", schrijft hij aan haar. "Via deze weg een dikke zoen en een gigantische knuffel, zoals alleen wij dat kunnen. Xxx, Joris."

Meer nieuws

Meer nieuws

.