Metejoor praat mond voorbij: "Niet zo slim dat ik dat nu al vertel"
COS
Metejoor praat mond voorbij: "Niet zo slim dat ik dat nu al vertel"
Foto: VTM

Metejoor is in Vlaanderen ondertussen al een alom bekende naam. Ook in Nederland begint de zanger nu meer en meer door te breken. Zo was hij deze week te gast in het programma 'Renze'.

Metejoor kennen we natuurlijk van zijn populaire duetten zoals '1 op een miljoen', 'Kijk ons nou' en het recente 'Wat wil je nu van mij'. Nieuwe duetten sluit de zanger in de toekomst niet uit. "Maar nu zijn we aan een album aan het werken - het is eigenlijk rond - met geen nieuwe duetten op", onthult Metejoor.

Op het nieuwe album van de zanger vinden we natuurlijk weer popliedjes terug. "Maar het gaat veel meer over mezelf nu. Het zit heel diep, ook heel nostaligsche dingen. Over plekjes waar ik vroeger graag kwam", vertelt de zanger in de talkshow. "Het gaat echt over Joris."

"Ik vind het gewoon heel leuk om te doen. Het schrijft gemakkelijk, want het komt recht uit het hart. En als je dat op een podium moet brengen, is het honderd keer eerlijker omdat je het zelf hebt meegemaakt."

Of hij al iets kwijt kan? "Liefdesverdriet, maar da's heel cliché. Ik speelde vroeger voetbal en werd plots heel angstig voor de mensen aan de zijlijn, voor wat die van mij dachten. Die mensen aan de zijlijn zijn er je hele leven lang, die kritiek hebben of dingen over jou vinden."

"We zijn in een lied bijvoorbeeld gestart bij het voetballen en hebben dat doorgetrokken naar de verdere toekomst. Maar er zitten ook leuke dingen in", zegt hij. "Da's wel uniek dat ik dat al mag vertellen eigenlijk. Het is misschien niet zo slim dat ik dat al doe", besluit Metejoor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.