Metejoor over zijn relatie met Britt: "Mijn moeder was eigenlijk kwaad op mij"
COS
Metejoor over zijn relatie met Britt: "Mijn moeder was eigenlijk kwaad op mij"
Foto: GoPlay

Voor Joris Van Rossem, bekend als Metejoor, gaat het de afgelopen jaren voor de wind. Op carrièrevlak kent hij het ene na het andere succes, maar ook op persoonlijk vlak gaat het heel goed.

Metejoor is al vier jaar samen met Britt. Door zijn relatie met de leerlingenbegeleidster kreeg de zanger er ook twee plusdochters bij: Max en Luz. Aan het begin van de relatie had Metejoors mama het best moeilijk met de relatie.

"Mijn moeder was eigenlijk een beetje kwaad op mij", geeft Metejoor toe in de Qmusic-podcast 'De 10 meest gegoogelde vragen'. Zijn mama geloofde dat als mensen uit elkaar gingen, ze nog samen zouden kunnen komen.

Door zijn relatie met Britt zorgde Metejoor ervoor dat ze niet meer bij de papa van haar kinderen zou kunnen eindigen. "Die zat daar echt heel lang mee gewrongen. Ze had ook iets van: wat ben ik nu? Ben ik nu oma? Hoe gaan die mij nu noemen?"

"Ze heeft het daar even heel moeilijk mee gehad en daar wil me nog altijd voor excuseren", zegt Metejoor. Intussen is mama Ingrid helemaal oké met de situatie. "En die ziet die kindjes ook doodgraag, dat is ongelooflijk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.