Metejoor over relatiebreuk na geruchten affaire: "Mijn gezin twijfelde plots of ze het wel aankonden"
COS
Metejoor over relatiebreuk na geruchten affaire: "Mijn gezin twijfelde plots of ze het wel aankonden"
Foto: VTM

Metejoor zien we vanaf 27 mei in zijn eigen vierdelige docureeks op Streamz. De docu gaat vandaag al in avant-première in Kinepolis Antwerpen en Hasselt.

In de documentaire krijgen we de meest openhartige Metejoor te zien. Hij vertelt onder meer over de geruchten rond de affaire met K3'tje Julia Boschman en hoe zijn relatie met Britt onder hoogspanning kwam te staan.

"Heel de zomer was eigenlijk om zeep. Alles werd overschaduwd door die miserie en mijn gezin dat plots twijfelde: Kunnen we dit wel aan? Willen we dit de rest van ons leven doen?", citeert Het Nieuwsblad Joris in de docu.

Ook voor zijn groep was het niet fijn. "De vrolijke Joris was maandenlang iemand anders. Door de angst om mijn gezin te verliezen en voor wat mensen over me zouden denken. Maar mijn band trok me erdoor."

Enkele weken geleden maakten Metejoor en Britt bekend dat hun relatie voorbij was. Volgens manager Hans Francken is er sinds de heisa iets veranderd aan de zanger. "Hij heeft het gevoel dat hij moet uitkijken met wat hij zegt. Er staat nu meer een rem op."

Meer nieuws

Meer nieuws

.