Metejoor onderneemt actie na geruchten rond vermeend overspel met Julia van K3
COS
Metejoor onderneemt actie na geruchten rond vermeend overspel met Julia van K3
Foto: VTM

Metejoor en Julia Boschman van K3 werden recent slachtoffer van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Ze deelde een gerucht dat de monden deed openvallen.

"Het schijnt dat Julia van K3 afgelopen seizoen van 'The Voice Kids' meerdere malen is vreemdgegaan met collega-coach en zanger Metejoor", klonk het eerder deze maand op Instagram bij Yvonne Coldeweijer.

Op sociale media werd het gerucht door veel Metejoor- en K3-fans in twijfel getrokken. Anderzijds kregen Julia en Metejoor veel negatieve reacties te lezen onder hun foto's op Instagram.

De lelijkste reacties verwijderde Julia snel van haar sociale media, maar toen dat te tijdrovend werd, besloot ze de mogelijkheid om te reageren op haar foto's uit te zetten. Nu de storm wat gaan liggen is, kunnen fans weer reacties achterlaten.

Bij Metejoor lijken de negatieve reacties wel nog de spuigaten uit te lopen. Na Julia heeft nu ook hij besloten zijn reacties uit te zetten. Enkel mensen die Joris zelf ook volgt, kunnen nog wat reageren onder zijn berichten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.