Metejoor neemt grote stap samen met zijn vriendin Britt
LHX
Metejoor neemt grote stap samen met zijn vriendin Britt
Foto: Photonews

Metejoor woont op dit moment samen met zijn vriendin Britt en haar twee kinderen in een appartement in Oosthoven, bij Turnhout. Daar komt binnenkort verandering in.

"Wij gaan in oktober verhuizen", kondigt Metejoor aan in de podcast 'De 10 meest gegoogelde vragen over...'. Het appartement waar hij en Britt in wonen, is veel te klein geworden.

"De kinderen worden groter, die hebben meer en meer speelgoed. Ik heb meer en meer kleding", klinkt het. "Ons appartement ontploft van het materiaal. En ik wil ook mijn eigen ruimte hebben, om tot rust te komen."

Naar waar ze juist verhuizen, wil hij niet zeggen, maar wel wat er juist anders zal zijn aan hun nieuwe woonst. Die zal groter zijn, met een grotere tuin. Bovendien is de locatie veel rustiger. 

Momenteel woont Metejoor immers in een grote, drukke straat. "Er staan heel vaak veel mensen aan mijn deur", zegt hij. Dat heeft hij altijd graag gehad, maar de laatste tijd merkt hij dat hij zijn weinige vrije tijd liever met zijn gezinnetje doorbrengt. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.