Metejoor na verschrikkelijk verlies het podium op: "Nog even gesproken en dan sliep hij in"
COS
Metejoor na verschrikkelijk verlies het podium op: "Nog even gesproken en dan sliep hij in"
Foto: VTM

Metejoor zien we van zijn meest openhartige kant in zijn nieuwe vierdelige Streamz-docu. 'Met de Joris' is vanaf 27 mei te bekijken op het streamingplatform.

Joris Van Rossem, zoals de zanger echt heet, is al meer dan zes jaar bezig met muziek, maar brak bij het grote publiek pas echt door met zijn nummer 1-hit '1 op een miljoen'. Metejoor mocht het nummer destijds brengen tijdens de grote finale van 'The Voice van Vlaanderen'.

Hij kwam net van bij het ziekbed van zijn grootvader. Die overleed toen de zanger het podium op moest. "Toen ik arriveerde, belde mijn vader. Opa wilde afscheid nemen. Het ging zo rap. We hebben nog even gesproken via FaceTime en dan sliep hij in", citeert Het Nieuwsblad de zanger.

"Tijdens dat gesprek zeiden ze in mijn oortje dat ik aan de beurt was. Op het podium draaide Metejoor de knop om. "Maar erna ben ik naar de wc gespurt om over te geven. Dan besefte ik: there’s no business like showbusiness."

"Het laatste wat mijn opa zei, was: Jij gaat de naam Van Rossem op de kaart zetten, en niet zoals Jean-Pierre het heeft gedaan. Jij gaat een grote worden", aldus Metejoor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.