Metejoor maakt zich goed kwaad na nieuwe geruchten: "Desondanks onze entourage raad geeft hier niet op in te gaan"
COS
Metejoor maakt zich goed kwaad na nieuwe geruchten: "Desondanks onze entourage raad geeft hier niet op in te gaan"
Foto: VTM

Metejoor genoot de afgelopen dagen van een korte vakantie in Turkije. Daar woonde de zanger ooit zes maanden tijdens een Erasmus-uitwisseling. Zijn verblijf kreeg plots wel aandacht van een Nederlands juicekanaal.

Het juicekanaal Reality FBI merkte op dat Metejoor een foto vanuit zijn hotelkamer na een paar uur weer van Instagram Stories had gehaald. Joris Van Rossem vertelde dat hij ontstoken amandelen had, maar een spion van het kanaal had iets opgemerkt.

"Deze screenshot kreeg ik zojuist toegestuurd. Even nagedacht of ik er aandacht aan zou geven, maar hey, het heeft me dan toch zover gekregen om voor het eerst aandacht te geven aan dit soort 'leeghoofdige artikels'", zegt Metejoor op Instagram.

"Desondanks onze entourage altijd, terecht, de raad geeft om hier niet op in te gaan, kan ik me deze ene keer niet meer houden. Ik sta dan ook blootvoets te trippelen van ongeduld om het volgende met jullie te delen", verwijst de zanger naar de slippers.

Hersenloze slippertjes

"Dus hierbij, niet vanuit de drang om mezelf te verantwoorden, maar vanuit de hoop dat mensen deze pagina's nu eens eindelijk niet meer volgen." Metejoor deelt vervolgens de foto van Reality FBI, waarin wordt gezegd dat hij de foto omwille van de slippers verwijderde.

"Ik heb de foto nadien offline gehaald omdat er blijkbaar heel wat mensen ongerust werden met betrekking tot het al dan niet doorgaan van de concerten deze week", zegt de zanger. Hij had het in het bericht immers over ontstoken amandelen.

"Voor meer hersenloze slippertjes moet je zulke pagina's dus zeker blijven volgen. Ik ben dan ook heel fier op mijn, blijkbaar vrouwelijke, slippers", aldus Metejoor.

"Les voor mezelf: geen inhoudsloze posts, want dat triggert natuurlijk inhoudsloze pagina's en doelloze individuen. Ik hoop in ieder geval dat meer en meer mensen stoppen met zulke pagina's te volgen en/of te voeden en dit laagdrempelig tijdverdrijf hopelijk de mooie dingen des levens steken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.