Metejoor maakt zich erg sombere bedenking: "Ik mis het wel"
COS

Metejoor groeide de afgelopen twee jaar tot een van de drukst bezette Vlaamse artiesten van het moment. Dat hadden hij en zijn dierbaren jaren geleden nooit durven denken.

We kennen Metejoor natuurlijk allemaal onder een artiestennaam, maar 'Metejoor' verschilt volgens de mensen rondom hem niet van Joris Van Rossem. "Het enige verschil is dat Joris een beetje veranderd is sinds Metejoor er is", bedenkt Joris zich bij '22 Minuten Stomme Vragen van MNM.

"Ik was elke dag aan het bellen met vrienden. Donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag zat ik op café met vrienden, gingen we naar de voetbal kijken. Da's allemaal weg eigenlijk", moet Metejoor nu vaststellen.

"Ik moet heel eerlijk zijn: mijn gsm neem ik nog weinig op. De momenten waarop je kan opnemen zijn net de momenten waarop je een keer thuis bent of kan zitten. Ik mis soms wel het vroegere stuk van 'de Joris'. Nu moet je veel volwassener zijn."

Daarnaast lukt het ook niet meer om 'gewoon' op café te gaan. Hij wordt immers voortdurend aangesproken. "Mijn leven is een beetje veranderd. De gast die overal te zien was, in het dorp, in elk café, op het voetbalveld, in de fitness is nu overal te zien, maar niet meer daar waar het moet gebeuren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.