Metejoor laat weer van zich horen na slecht nieuws: Zo gaat het nu met hem
LHX
Metejoor laat weer van zich horen na slecht nieuws: Zo gaat het nu met hem
Foto: CNR Records

Anderhalve maand geleden kwam Metejoor met slecht nieuws voor zijn fans. Hij moest noodgedwongen even rust nemen.

"Hey lieve mensen, op dit moment voel ik mij niet zo groot", klonk het een tijd geleden op de Instagrampagina van Metejoor. "Mijn team en ik hebben besloten om mijn agenda voor twee weken volledig vrij te maken om stappen te kunnen nemen richting de nodige rust en ruimte."

Na inmiddels maar liefst zes weken is de zanger terug en hij is klaar om deze zomer op een hele resem festivals op te treden. Tijdens een interview op Joe laat hij weten hoe het met hem gaat.

"Çavakes. Het is onder controle", zegt hij. "Ik ben gerecupereerd, maar ik word nog wel elke dag precies wakker met een soort van kater. Zonder te drinken, hé. Ik blijf nog heel moe in mijn hoofd en in mijn lichaam. Dat zal nog wel even duren."

Wat hij de voorbije tijd allemaal heeft gedaan om rust te nemen? "Ik was zo moe dat ik amper iets kon doen. Ik ben gaan wandelen in het bos achter mij, en dat is het eigenlijk. Achter de schermen ben ik wel met nog wat dingetjes bezig geweest, maar dat is het."

Ook ging hij een keer met een paar vrienden op weekend. "Dat klinkt heel wild, maar dat is het totaal niet. Wij worden een beetje ouder, blijkbaar. We hebben een heel weekend in een tuin gezeten in de zon, bij de zwemvijver. Dat heeft mij echt heel veel deugd gedaan."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door M E T E J O O R (@metejoor)

Meer nieuws

Meer nieuws

.