Metejoor krijgt het plots erg moeilijk: "Ik moest een traan laten, toen ik dat zag"
COS
Metejoor krijgt het plots erg moeilijk: "Ik moest een traan laten, toen ik dat zag"
Foto: Play4

Metejoor is al twee jaar een van de grootste Vlaamse muzieksterren. Nagenoeg elk nummer dat hij uitbrengt doet het erg goed in de hitlijsten.

Metejoor maakt niet alleen goede muziek, fans vinden hem ook een enorm sympathieke man. Joris Van Rossem, zoals Metejoor echt heet, is ervan overtuigd dat mensen zijn echtheid en openheid appreciëren.

De zanger is naar eigen zeggen nog altijd de Joris van voordien, van voor de roem. "Maar onlangs zag ik een filmpje van zes jaar geleden terug en ik zag toch een heel andere versie", bedenkt Metejoor zich in Nina.

"Ik was een gangmaker, een feestneus. Altijd ergens op een toog aan het dansen, percussie aan het spelen of met een micro in mijn pollen aan het zingen. Ik was overal, ik was een sociaal beest. Toen ik dat filmpje zag, moest ik een traan laten. Want ik ben wél veranderd."

Joris is voorzichtiger als Metejoor. Hij heeft heel zijn leven gewacht op deze carrière. "Ik ga daar niet lichtzinnig mee om. En dus sluit ik me af in mijn eigen wereldje. En betrap ik mezelf erop dat ik amper nog vrienden zie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.