Metejoor krijgt bijzonder harde commentaar te slikken: "Belachelijk!"
COS
Metejoor krijgt bijzonder harde commentaar te slikken: "Belachelijk!"
Foto: GoPlay

Afgelopen weekend verhuisde 'James De Musical' even van NTGent naar de Lotto Arena. James Cooke en zijn team zorgden voor een spetterende liveshow.

James Cooke verklapte vooraf al dat er een derde seizoen aankomt én dat de eerste naam van het gloednieuwe seizoen bekend gemaakt zou worden tijdens de show in de Lotto Arena. Uit een groot geschenk verscheen niemand minder dan Metejoor. Iedereen kijkt nu al enorm uit naar het derde seizoen.

Toch zijn de meningen over Metejoor als eerste gast enigszins verdeeld. "Zalig! James én Metejoor in één show, was een geweldige verrassing als fan van de twee" en "Kijk er zo hard naar uit" lezen we aan de ene kant. Aan de andere kant is niet iedereen tevreden. "Wat komt die daar doen?", lezen we online.

"Wat heeft die al bewezen dat hij een musical verdient?", vraagt iemand zich af. "Ik vind James een topper, maar ik vind wel dat er artiesten zijn die pakken meer gepresteerd hebben en een veel langere carrière hebben dan Metejoor." En: 'Weeral die op mijn scherm."

"Hij is nog niet droog achter zijn oren, heeft muzikaal nog niets bewezen en nu al een musical, belachelijk", vindt een kijker. "Hij is nog maar net een BV en ze gaan er al een levensmusical van maken", merkt iemand op. "Een aflevering om over te slaan. Niet mijn ding", zegt een kijker nu al.

Meer nieuws

Meer nieuws

.