Metejoor klapt uit de biecht over 'Liefde Voor Muziek': "Vlaanderen denkt dat, maar is blijkbaar niet zo"
COS
Metejoor klapt uit de biecht over 'Liefde Voor Muziek': "Vlaanderen denkt dat, maar is blijkbaar niet zo"
Foto: VTM

'Liefde Voor Muziek' keert in het voorjaar van 2023 terug met een negende seizoen. DAAN, K3, Stef Bos, Portland, Günther Neefs, Jaap Reesema en Metejoor zullen elkaars nummers onder handen nemen.

Hoewel hij al sinds 2016 met muziek bezig is, brak Metejoor bij het grote publiek begin 2021 pas echt door met zijn monsterhit '1 op een miljoen'. Dat hij er nu al bij is, is verrassend. Dat vindt hij zelf ook. "Ik had het niet verwacht, wel stiekem gehoopt", zegt de 31-jarige zanger in Dag Allemaal. 

Metejoor is wel zenuwachtig voor 'Liefde Voor Muziek'. De nummers van de andere artiesten in een nieuw jasje steken, dat wil hij natuurlijk zo goed mogelijk doen. De zanger verheugt zich wel enorm op de opnames, die op 9 oktober van start gaan.

"Ik denk dat we een heel leuke week tegemoet gaan. Al heb ik gehoord dat het hard werken is, met lange opnamedagen. Vlaanderen denkt dat het één groot feest is, dat is blijkbaar niet zo. Maar het heeft allemaal met muziek te maken, dus da's leuk", aldus Metejoor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.