Metejoor kan zijn oren niet geloven bij Iluna Timmerman: Fans zeggen allemaal hetzelfde
COS
Metejoor kan zijn oren niet geloven bij Iluna Timmerman: Fans zeggen allemaal hetzelfde
Foto: VTM

Donderdag bezorgde James Cooke en het 'James De Musical'-team de familie Planckaert een onvergetelijke avond. De Planckaerts hadden daar zelf mee voor gezorgd.

Plots verzamelden de kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen van Christa en Eddy Planckaert op het podium. Ze zongen een eerbetoon voor Christa. Het was een kippenvelmoment voor de kijkers. Heel wat mensen hebben een traantje moeten wegpinken. "Heel mooi, ik hield het niet droog."

Ook Metejoor heeft de ode gezien. De Planckaerts zongen namelijk op de muziek van 'Dit is wat mijn mama zei'. Er is hem meteen iets opgevallen: "Hoe goed zingt Iluna?", reageert de zanger op Instagram. Daar is iedereen het mee eens. Ze doen ook een opvallende suggestie.

"Een prachtige stem, nieuw duet?", vraagt iemand. "Nieuw liedje uitbrengen met Iluna! Wat een talent", laat nog een kijker weten. "Inderdaad! Samen een duet maken", stelt nog iemand voor. En: "Metejoor, komt er een duetje aan?"

Kijkers vinden Iluna's stem alvast "'The Voice' waardig". Dat krijgt Iluna meermaals te horen. "Zou je eens aan 'The Voice' willen meedoen? Er zal sowieso voor jou gedraaid worden", weet iemand. "Wat een mooie stem, zeker iets mee doen. 'The Voice'?"

https://www.instagram.com/reel/CnDI-aGp1wy/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.