Metejoor heeft fantastisch nieuws na 'Liefde Voor Muziek': "Twee handen op één buik"

door: LHX
Metejoor, Hanne en Julia in Liefde Voor Muziek
Afbeelding bron: VTM

Metejoor is één van de artiesten die momenteel te zien zijn in 'Liefde Voor Muziek'. Aan de ervaring heeft hij een prachtige vriendschap overgehouden.

"Je hebt van die momenten in het leven waarop je iemand leert kennen en denkt: wij gaan elkaar vaker zien", begint Metejoor een boodschap in zijn Instagramverhaal. "Wel, dat heb ik dus mogen meemaken. Jullie hebben in 'Liefde Voor Muziek' allemaal kennisgemaakt met Portland. Jente en ik, dat zijn twee handen op één buik."

Nu blijkt dat 'She Really (Really) Means It', Portlands cover van Metejoors 'Ze meent het', op plaats 33 staat in De Afrekening van Studio Brussel. "Een prachtige versie", noemt Metejoor het nummer. "Blijkbaar hebben er ook heel wat andere mensen dan ikzelf tranen voor gelaten en kippenvel van gekregen."

Daarom doet hij een bijzondere oproep aan al zijn volgers. "Ik wil jullie uitnodigen om te stemmen voor De Afrekening", klinkt het. Het is de allereerste keer dat hij een oproep doet om te stemmen voor een nummer dat niet van hemzelf is!