Metejoor erg emotioneel: "Sindsdien kan hij niet meer wandelen en praten"
COS
Metejoor erg emotioneel: "Sindsdien kan hij niet meer wandelen en praten"
Foto: Play4

Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, werd donderdag verrast in 'De Cooke & Verhulst Show'. Het werd een emotioneel weerzien.

In 'De Cooke & Verhulst Show' kreeg Metejoor een paar foto's uit zijn middelbare schooltijd gezien. Ook Rob "Robke" Van Dijck was op die foto's te zien. Een van Metejoors jeugdvrienden.

Metejoor vertelde over het ongeval dat het leven van Rob en zijn vrienden veranderde. In het terugrijden van een feestje zagen Rob en een aantal vrienden een ongeluk. Toen ze aan het helpen waren, reed een dronken chauffeur op de menigte.

"Rob heeft daar een smak gekregen met z'n hoofd op de moterkap. Sindsdien kan Rob niet meer wandelen en niet meer praten. Dat doet hij met een spraakcomputer."

Gert Verhulst, James Cooke en Metejoors zus Lisa hebben een verrassing voor Joris: Rob en zijn vriendin Kelly zijn in de studio. Dat zorgde voor een erg emotioneel moment.

"Ik heb hem al heel lang niet gezien en ik had opeens een soort schuldgevoel. Ik dacht daar: ik moet toch dringend tijd maken om mensen te gaan bezoeken", klonk het aangedaan bij Metejoor die vervolgens het nummer 'Rendez-vous' opdroeg aan Rob en Kelly.

Meer nieuws

Meer nieuws

.