Metejoor doet vaststelling over zijn relatie met Britt: "Heeft ze voor zich gehouden"

door: COS
Metejoor en zijn vriendin Britt
Afbeelding bron: Photonews

Heel wat Vlaamse vrouwen zullen teleurgesteld zijn om te weten dat Metejoor een vriendin heeft. De zanger is al vier jaar samen met Britt.

In de podcast 'De 10 meest gegoogelde vragen over...' met Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe van Qmusic vertelt Metejoor, ofwel Joris Van Rossem, openhartig over zijn relatie met Britt. Die blijkt omwille van Metejoors carrière niet van een leien dakje te zijn gelopen. 

Maar hij moet toegeven dat het moeilijk geweest is. Joris' muziekcarrière groeide en hij was constant weg. "Waarbij zij toen terecht de vraag stelde: mag ik geloven of dit iets gaat worden?", zegt Metejoor. Nu ze de situatie allebei meer omarmd hebben, is de verliefdheid volgens de zanger "terug echt groot".

Maar het blijft wel moeilijk. Sinds het succes van '1 op een miljoen' moet Britt haar vriend delen met heel Vlaanderen en komen er veel dames op het pad van Joris. "Ik zou het andersom niet kunnen. Petje af voor Britt", zegt hij in de Qmusic-podcast.

"Voor haar is dat niet altijd makkelijk geweest. De laatste periode ben ik ook gewoon heel weinig thuis geweest. Ik kan me inbeelden dat er bij haar heel veel frustraties hebben gezeten, waar ze mee geworsteld heeft. Die heeft ze grotendeels voor zich gehouden, merk ik nu."

Tags Metejoor