Metejoor doet straffe onthulling over zijn mama: "Heeft een hitje gehad"
LHX
Metejoor doet straffe onthulling over zijn mama: "Heeft een hitje gehad"
Foto: Play4

Zanger Metejoor heeft zijn muzikaliteit niet van een vreemde, zo blijkt wanneer hij te gast is bij MNM. Ook zijn moeder heeft een korte carrière als zangeres gekend.

Wanneer Metejoor zijn nieuwe single 'Dit is wat mijn mama zei' voorstelt, laat hij weten dat zijn mama erg trots is. "Ze is een beetje bang aan het worden, want ze denkt: moet ik nu dat liedje eens mee op een podium gaan zingen of zo?"

Dat zou nog niet zo'n slecht idee zijn, want ze is zelf ook zangeres geweest, vertelt hij. "Ze heeft een hitje gehad bij Radio Donna. Echt waar, ze stond op 1 bij de Donna Top 20 in het jaar 2000. Dat was onder de naam Mysterious Woman. 'This Is Your Life', heette het nummer.

Wanneer presentator Peter Van de Veire het afspeelt, is hij zwaar onder de indruk. Het blijkt een erg lang trancenummer te zijn, waarin ze pas na 2,5 minuut begint te zingen, en dat na lange tijd uitmondt in een dansbare beat.

Metejoors moeder zegt dat ze gestopt is met zingen toen ze kinderen kreeg, maar Metejoor heeft een duidelijk antwoord klaar. "Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.