Meisjes van K3 stellen fans enorm teleur: "Echt ronduit vreselijk"
COS
Meisjes van K3 stellen fans enorm teleur: "Echt ronduit vreselijk"
Foto: Photonews

Fans van K3 kregen maandag heel fijn nieuws te horen. Net als afgelopen zomer zullen de meisjes van K3 een show met liveband geven in Middelkerke.

"Kon je er dit jaar niet bij zijn tijdens K3 in concert in Middelkerke? Dan hebben we goed nieuws, want op 21 juli komen we terug met onze liveband naar de Pop-Up Arena in Middelkerke", klinkt het op Instagram.

"Deze keer is het niet zomaar een optreden, want het is een Late Night-versie met staanplaatsen op het middelplein. Ideaal voor de iets oudere fans", laat de groep weten. Het nieuws wordt door de oudere fans natuurlijk enthousiast onthaald.

Toch klinkt er ook teleurstelling. Vooral bij de Nederlandse fans, maar ook bij heel wat Vlaamse fans. "Jammer dat het 6 uur rijden is met de auto en bijna 8,5 uur met het openbaar vervoer", zegt een Nederlandse fan. "Heel leuk, maar doe dit ook in Nederland."

"Nederland wacht op jullie", lezen we nog. "Doe dit alsjeblieft ook in Nederland. Dit is veel te ver weg", reageert een teleurgestelde fan. "Wil dit zo graag, maar vanuit Nederland is dat echt niet te doen." En: "De locatie is echt ronduit vreselijk voor de Nederlandse fans."

https://www.instagram.com/p/ClzCI2ZMKPc/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.