Meisjes van K3 doen pijnlijke vaststelling: "Niemand had ons gezegd hoe belachelijk we eruitzagen"
COS

Al zes maanden staat Julia Boschman haar mannetje tussen Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen. Het K3'tje heeft het voorbije half jaar al heel wat leuke dingen mogen meemaken.

Kort na haar 'K2 zoekt K3'-overwinning stonden er al een aantal opnames voor de eindejaarsperiode op de planning zoals de 'Studio 100 eindejaars Kids Party'. Dat was eigenlijk het eerste officiële optreden voor publiek voor Julia Boschman als K3'tje naast Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

"Na de opname moesten wij nog een promofilmpje en een TikTok-filmpje maken. Daarbij moesten we feestkledij aandoen en we mochten wat dingen uitkiezen, dus hadden we van die feesthoedjes opgezet, maar niemand had ons gezegd... Hoe belachelijk we eruitzagen", zeggen Hanne en Julia in koor.

"Dat was echt effectief veel groter dan je hoofd", merkt Marthe op in 'K3, een nieuw begin'. "Het zag er niet uit", vindt Julia. "Een van de ergste momenten van die dag was misschien de serpentines (blaasslingers, red.). We moesten die uitblazen aan het einde van het filmpje, maar dat ging steeds niet goed. Dus die hele grond lag helemaal vol."

Meer nieuws

Meer nieuws

.