Mathieu Terryn praat alwéér zijn mond voorbij
LHX
Mathieu Terryn praat alwéér zijn mond voorbij
Foto: VTM

Op 23 december staat Bazart in het Sportpaleis. Frontman Mathieu Terryn kijkt er enorm naar uit.

In de podcast ‘Achter de schermen’ vertelt Mathieu Terryn dat hij en de rest van Bazart volop bezig zijn met de voorbereidingen van hun Sportpaleisshow. “Heel mijn leven, heel mijn zijn en hebben en houden zijn daarop gericht”, zegt hij.

Bazart speelt enkel grote optredens, en dat vindt hij erg fijn. Toch ziet hij ook het nadeel: telkens gaan er maanden voorbereiding aan vooraf, en op amper anderhalf uur is de show voorbij. “De energie die je er maandenlang hebt in gestoken, moet dan ook weer ergens naartoe.”

“Ik zou het eigenlijk wel leuk vinden om uitgebreider te gaan toeren of meer zalen te gaan doen”, aldus Mathieu. “Maar ja, dat is misschien niet de strategie van Bazart.”

Hij beseft plots dat hij met zijn uitspraken misschien wel wat te veel prijsgeeft over het reilen en zeilen van zijn band. “Ik ben nu dingen aan het zeggen die ik misschien eerst intern had moeten bespreken”, krabbelt hij terug.

Het is niet de eerste keer dat hij zijn mond voorbijpraat. In ‘De tafel van Gert’ verklapte hij onlangs nog dat er een Bazart-kerstsingle aan zit te komen. 

“Ik weet eigenlijk niet of ik dat al mag zeggen”, klonk het toen ietwat ongemakkelijk. “Het moest eigenlijk een verrassing zijn.” Het is duidelijk: geheimen bewaren is niet zijn sterkste kant!

Meer nieuws

Meer nieuws

.