Marthe, Julia en Diede gaan volledig de mist in tijdens K3-show: "Onprofessioneel"
COS

De meisjes van K3 werken deze maand de 'Kom Erbij'-shows in Nederland af. Op maandag 26 en dinsdag 27 december staan er nog 6 optredens gepland in Breda.

Dat de show soms niet helemaal loopt zoals de meisjes hopen, werd onlangs duidelijk in Apeldoorn. In een filmpje zingen Julia Boschman, Marthe De Pillecyn en Diede van den Heuvel de ingetogen versie van 'Ushuaia'. Maar ze gaan een voor een volledig de mist in.

"Sorry, ik was mijn tekst vergeten", klinkt het eerst bij Marthe. Julia kan vervolgens haar lach niet inhouden tijdens haar stukje. "Nou, die ging ook niet goed", klinkt het bij Diede, wanneer ze een hoge noot niet haalt. "Oh my god", klinkt het daarna nog eens bij Julia.

"Was dat met de oude K3 ook zoveel?", vraagt iemand zich af. "Het is niet bepaald wat het geweest is, hè?", zegt iemand anders. "Dit is best wel beschamend", vindt iemand. En: "Onprofessioneel", vindt een criticaster.

"Ben ik de enige die vindt dat dit te maken heeft met onvolwassenheid?", klinkt het nog. "Ik vind niet dat Julia zich mag laten meeslepen in de fout", lezen we nog. "De vroegere K3 was beter. Zij maakten bijna nooit fouten." 

Gelukkig lachen de meeste fans gewoon gezellig mee met de K3'tjes. Veel fans vinden het fijn om te zien hoe de meisjes echt plezier maken op het podium. "Daarom hou ik van K3", lezen we. "Ik vind het altijd zo leuk als er iets misloopt. Dat maakt de show nog veel leuker."

@marloeshubers Maar…. Wat zingen deze meiden toch prachtig! Was echt GE-NIE-TEN!🫶🏻🥰🎶 #k3 #k3show #k3komerbij #k3komerbijshow #k3apeldoorn #ushuaia #ushuaiak3 #voorjou #vjp #fy #fyp #k3blooper #k3bloopers #marthe #diede #julia ♬ origineel geluid - Marloes Hubers

Meer nieuws

Meer nieuws

.