Marthe, Hanne en Julia van K3 krijgen onaangename waarschuwing van Kathleen Aerts
COS
Marthe, Hanne en Julia van K3 krijgen onaangename waarschuwing van Kathleen Aerts
Foto: Photonews

Fans van K3 mogen zich klaarmaken voor een nieuwe tour. 'Vleugels' gaat op zaterdag 25 februari in première in Capitole Gent.

Voor de meisjes van K3 is het na de 'Vleugels'-tournee opnieuw uitkijken naar iets bijzonder leuks. Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman maakten er geen geheim van dat ze graag eens een musical willen doen. Studio 100 laat hun wens binnenkort in vervulling gaan.

De succesvolle K3-musical 'De 3 Biggetjes' keert in 2024 terug. De musical ging in 2003 in première en werd hernomen in 2007. De hoofdrollen van Knirri, Knarri en Knorri werden gespeeld door Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts.

Dat 'De 3 Biggetjes' terugkeert, had Kathleen nog niet vernomen. Voor haar was het een van de leukste musicals die ze mocht doen. Al vertelt ze aan HLN Showbits dat ze ook een onaangename herinnering aan de musical heeft.

"Het vervelendste was eigenlijk dat wij een valse neus op hadden. Ik weet dat ik eens een verkoudheid had. Dat was dus heel vervelend, want je kan niet snuiten. Dat was niet zo netjes", aldus Kathleen Aerts.

Meer nieuws

Meer nieuws

.