Marthe en Julia steken de draak met K3-collega Hanne Verbruggen: "Het is echt een probleem"
COS

De meisjes van K3 stonden op 1 juli in het Sportpaleis. Ze traden er op tijdens de Foute Party van Qmusic.

Voor Hanne Verbruggen was het niet de eerste keer dat ze in een uitverkocht Sportpaleis stond, maar ze stond er wel voor het eerst zwanger. Iets waar K3-collega's Marthe De Pillecyn en Julia Boschman graag mopjes over maken.

"Hanne, met je vergeetachtigheid. Er is tekst hier", verwijst Marthe in 'K3 Vlogt' naar de autocue op het podium. "Ja, met Hanne haar zwangerschapsdementie en al. 't Is euh..." "Ja, 't is echt een probleem", vult Julia aan. 

"Zie eens wat er speciaal voor jou staat. Mocht je wat vergeetachtig zijn vandaag", zegt Marthe aan Hanne. "De zwangerschapsdementie die begint toe te slaan", legt Julia verder uit. "Stel je voor. En dan zoiets helemaal anders beginnen zingen", grapt Hanne.

Haar woorden zijn nog niet koud of het gaat al mis tijdens de repetitie. Ze oefenen 'Oya Lélé' wanneer Hanne plots zingt: "Zag je ooit al zo een wonder", uit 'De Drie Biggetjes'. "Zie, die zwangerschapsdementie", klinkt het meteen. "Hé, maar dat van die teksten. Dat was niet slecht eigenlijk, hè?", aldus Marthe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.