Marthe deelt foto met Hanne en Julia bij 'Liefde Voor Muziek'-opnames: K3-fans is hetzelfde opgevallen
COS

Zondag 9 oktober vertrokken de meisjes van K3 met een handvol collega-artiesten richting Spanje. Daar wordt het negende seizoen van 'Liefde Voor Muziek' opgenomen.

Op sociale media deelden verschillende artiesten al wat behind the scenes-foto's en -filmpjes via Instagram. Zo zagen we een aantal van de artiesten al samen jammen, maar was er woensdag ook tijd voor wat rust aan het strand.

Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman genoten woensdag samen met Portland van een rustmomentje aan het strand. 's Avonds was het weer tijd om de gecoverde hits van een artiest te performen. Dat deden de meisjes van K3 woensdagavond in een ecru leren outfit.

Dat zien we op de Instagrampagina van Marthe. "Veel Liefde Voor Muziek, maar ook Veel Liefde Voor Deze Twee", schrijft Marthe. "Veel liefde voor jullie alle drie", klinkt het in de reacties. "Voor alle vier!", verbetert iemand. "Hoe mooi zien jullie er weer uit", merken veel fans op. "Wat zien jullie er prachtig uit!"

Het valt de fans ook op dat de meisjes de kleur en stof van hun kledij op elkaar hebben afgestemd, maar niet hetzelfde dragen. Hanne koos voor een jumpsuit die haar buikje mooi in de verf zet, Julia gaat voor een setje met killerhakken en Marthe ziet er prachtig uit in haar jurkje met stoere boots.

https://www.instagram.com/p/Cjn0R_OLn81/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.