Marthe De Pillecyn ziet het misgaan en grijpt in bij K3-collega Hanne Verbruggen
COS

De meisjes van K3 hebben weer een druk weekend in Rotterdam achter de rug. Ze kunnen even op adem komen voor ze op zondag 9 oktober naar Spanje vertrekken voor de opnames van 'Liefde Voor Muziek'.

Vooral voor Hanne Verbruggen is het een uitdagende periode. Zeven maanden zwanger is het roodharige K3'tje intussen. Het is belangrijk dat Hanne goed naar haar lichaam luistert en vooral doet wat het beste is voor haar en haar kindje.

Toch is het af en toe moeilijk voor Hanne om aan de handrem te trekken. Dan zijn Marthe De Pillecyn en Julia Boschman er om in te grijpen. "Ik vind het belangrijk dat onze werkgever naar Hanne luistert", zegt Marthe in Dag Allemaal.

Het zwartharige K3'tje probeert wel te helpen waar dat kan. "Als je het zelf niet goed durft te zeggen, zeg het tegen ons, dan maken wij het wel duidelijk", zei ze tegen haar zwangere collega. Vooral tijdens de tour in Nederland kan dat wel eens nodig zijn.

Die tour is volgens Marthe al een realitycheck geweest. "Hanne voelde dat ze er wat tegenaan liep, voluit zingen en dansen was moeilijk. Ik zei: 'Laat het los! De mensen zien dat je zwanger bent. Het is niet erg, ook al voel je je er ambetant over.'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.