Marthe De Pillecyn wil wat duidelijk maken over K3-collega Julia Boschman na Metejoor-geruchten
COS
Marthe De Pillecyn wil wat duidelijk maken over K3-collega Julia Boschman na Metejoor-geruchten
Foto: Photonews

Van de ene op de andere dag veranderde het leven van Julia Boschman. Tien maanden geleden werd ze in de finale van 'K2 zoekt K3' uitgeroepen tot het nieuwe K3-lid.

Julia Boschman mocht het afgelopen jaar veel mooie momenten meemaken met haar K3-collega's Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Julia kwam er jammer genoeg ook achter dat bekend zijn niet altijd rozengeur en maneschijn is.

Yvonne Coldeweijer stuurde een gerucht over Julia de wereld in. Zo zou Julia tijdens 'The Voice Kids' meerdere malen vreemdgegaan zijn met Metejoor. Voor Julia was het schrikken om dat te lezen. De reacties waren bovendien niet mals.

"Natuurlijk is het niet leuk om opeens zo’n beerput over je heen te krijgen, maar ik ben niet van suiker", zegt Julia aan Het Laatste Nieuws. "Ik kan dat wel goed langs me heen laten gaan, omdat ik zo goed ondersteund werd."

Die steun vond ze onder meer bij haar collega's. Marthe is niet te spreken over de situatie. "Mensen vergeten soms dat Julia toen nog maar negentien jaar oud was. Wat sommigen durven schrijven, dat is ongelooflijk. 'Waar gaat de wereld naartoe', denk ik dan", aldus Marthe De Pillecyn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.