Marthe De Pillecyn vertelt over haar aanslepende blessure: "Moet ik van de dokter doen"
COS
Marthe De Pillecyn vertelt over haar aanslepende blessure: "Moet ik van de dokter doen"
Foto: Instagram @marthedep

Marthe De Pillecyn verscheen midden april met een kniebrace op het podium. Enkele weken later kwam er slecht nieuws voor het K3'tje.

Van de dokter mocht Marthe De Pillecyn niet langer meedansen met haar K3-collega's Hanne Verbruggen en Julia Boschman tijdens de 'Vleugels'-shows. Sinds enkele weken werkt Marthe de K3-shows dus al zittend af.

Bij de voorstelling van 'De 3 biggetjes' moest Marthe nog steeds een brace dragen. Dinsdag verscheen Marthe voor het eerst zonder haar brace in de Blokhut van MNM. Krukken heeft ze wel nog steeds nodig.

"Ik ben volop aan het rusten eigenlijk", vertelde Marthe op MNM. "Ik had een beetje te veel gedanst. Ik moet het van de dokter nu laten rusten en daar zijn we volop mee bezig."

Of ze al een idee heeft wanneer ze terug zal kunnen dansen? "Nee, bij de ene gaat dat snel, bij de andere gaat dat minder snel. Laten we hopen dat ik zo snel mogelijk terug kan meedansen."

Intussen kan ze op hulp van haar collega's rekenen. "Als we 's middags eten, dragen ze mijn bordje, want dat is heel moeilijk", aldus Marthe. "Ze zorgen goed voor mij, hoor."

Meer nieuws

Meer nieuws

.