Marthe De Pillecyn van K3 wil iets rechtzetten over het uitlekken van haar huwelijk
COS

Al meer dan zeven jaar mag Marthe De Pillecyn zich een K3'tje noemen. Samen met Hanne Verbruggen en Julia Boschman is ze binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek'.

Er komt volgende maand een bijzondere dag aan voor Marthe De Pillecyn. Het K3'tje mag dan haar eerste huwelijksverjaardag met echtgenoot Sinerjey Meyfroodt vieren. Op 30 april gaven Marthe en Sinerjey elkaar het jawoord.

Het was de bedoeling dat het huwelijk privé zou blijven. Maar ondanks een heleboel voorzorgsmaatregelen lekte het mooie nieuws toch uit. 'Marthe van K3 furieus na uitlekken huwelijk', stond er de weken na het huwelijk her en der te lezen.

Marthe was echter niet furieus. "Ik ben iemand die niet snel boos te krijgen is", vertelt ze aan Gazet van Antwerpen. "Maar wat doe je aan dat soort berichten? Het helpt om te beseffen dat je niet op alles vat kan hebben."

"Wat je ook doet, sommige dingen kan je nu eenmaal niet veranderen. Als er één ding is dat ik de voorbije zeven jaar heb geleerd, is het loslaten. Als iemand per se roddels wil verkopen, moet hij dat vooral doen", aldus Marthe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.