Marthe De Pillecyn van K3 verontwaardigd na wat haar overkomt door zwangerschap Hanne
COS

K3 was de afgelopen dagen even K2. Hanne Verbruggen nam even wat rust, dus moesten Marthe De Pillecyn en Julia Boschman alleen op pad om de nieuwe single 'Vleugels' te promoten.

Hanne Verbruggen kondigde in juni aan een eerste kindje te verwachten. Eind december zouden Hanne en Jorn hun zoontje of dochtertje mogen verwelkomen. Als haar lichaam het toelaat, zal Hanne tot die tijd nog op het podium staan.

Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zijn natuurlijk dolenthousiast dat hun K3-collega een kindje verwacht. "Ik vind het alleen gek dat Julia en ik nu ook voortdurend de vraag krijgen of we een kindje plannen", zegt Marthe in Het Nieuwsblad.

"Dat is een heel persoonlijke vraag", vindt het zwartharige K3'tje. Ook Julia begrijpt niet goed dat die vraag hen zo vaak gesteld worden. "Ik ben amper 20, ook voor mij is het raar als mensen denken dat ik nu al aan een kind wil beginnen", zegt ze.

Het is wel zo dat Marthe en Julia er net als Hanne allebei van dromen om ooit mama te worden. Dat bevestigden ze deze week nog bij Radio 2. Wanneer de tijd rijp is, zal Hanne hen sowieso kunnen overstelpen met goede raad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.