Marthe De Pillecyn van K3 in tranen na het zien van deze beelden: "Ik word daar zelfs emotioneel van"

door: COS
K3, Marthe De Pillecyn, Julia Boschman, Hanne Verbruggen
Afbeelding bron: Photonews

Vanaf dinsdag 4 april kunnen bij VTM weer naar 'Liefde Voor Muziek' kijken. DAAN, K3, Stef Bos, Portland, Günther Neefs, Jaap Reesema en Metejoor doen mee aan het nieuwe seizoen.

VTM deelt alvast een fragment uit de eerste aflevering van 'Liefde Voor Muziek', rond het repertoire van K3. We zien beelden van de eerste show van Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Klaasje Meijer in de Lotto Arena. "Da's raar om te zien", merkt Hanne op.

"Ik word daar zelfs emotioneel van", geeft Marthe toe. "Ik heb dat zo lang niet willen zien en nu zie je dat en denk je: fuck, da's allemaal echt." Marthe is intussen volledig in tranen. "Da's zo gek", zegt het K3'tje. "Als je dat zo vertelt, denk je: da's zo maf dat dat ons allemaal overkomen is. Alles gaat zo snel. En nu zitten we hier", bedenkt Hanne zich.

Lotto Arena

De nieuwe K3'tjes werden destijds in het diepe gegooid met maar liefst achttien shows in de Lotto Arena. "Wij hadden zoveel stress op dat moment, omdat heel veel mensen iets hadden van 'Hè, een nieuwe K3, hoe kan dat zelfs?' en 'Gaan die dat wel kunnen?'."

"Ik weet dat wij achter dat scherm stonden en naar elkaar keken van: we hopen zo hard dat die mensen niet 'boe' gaan roepen en dat die ons goed gaan onthalen. Dat doet mij gewoon heel veel, omdat ik dat moment nooit ga vergeten. Wij zaten echt met de stress van de eerste keer voor een publiek gegooid te worden en niet te weten willen die mensen ons wel."