Marthe De Pillecyn van K3 reageert voor het eerst na grote zorgen om fysieke gezondheid
COS
Marthe De Pillecyn van K3 reageert voor het eerst na grote zorgen om fysieke gezondheid
Foto: Photonews

Recent kwam K3'tje Julia Boschman ten val op het podium tijdens de 'Vleugels'-tour. Gelukkig hield ze er enkel een blauwe plek aan de schouder aan over.

De 'Vleugels'-tour ging de afgelopen maanden niet altijd van een leien dakje. Eerst moesten er shows worden geannuleerd omwille van een zieke Hanne Verbruggen, daarna dreigde het door de val van Julia Boschman opnieuw mis te lopen.

Ook over Marthe De Pillecyn maken veel K3-fans zich zorgen. De zwartharige zangeres verschijnt namelijk al sinds midden april met een kniebrace. Het K3'tje lijkt het volgens fans steeds moeilijker te krijgen met de belastende dansbewegingen.

"Ik heb wat last van mijn knie. En die brace helpt er gewoon voor dat alles goed op z'n plek blijft zitten", legt Marthe uit bij HLN Showbits. "Dus daarom dat ik die aandoe, want er zijn nog veel shows die er aankomen."

Of ze ook echt meer en meer aan het afzien is? "Het ding is: het zijn gewoon heel veel shows momenteel, maar we doen wat we kunnen. Dus komend weekend staan we in Zwolle, met 9 shows", besluit Marthe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.