Marthe De Pillecyn van K3 na opvallende uitspraak over 'Zomerhit': "We begrijpen dit niet goed"
COS
Marthe De Pillecyn van K3 na opvallende uitspraak over 'Zomerhit': "We begrijpen dit niet goed"
Foto: Photonews

Op 20 augustus weten we wie 'Zomerhit' dit jaar wint. Wat we al zeker weten, is dat K3 de prijs niet zal winnen. De groep was verrassend genoeg niet genomineerd.

K3 schitterde afgelopen zondag nog in 'Tien Om Te Zien' met 'Mango Mango'. Op Eén zullen we de meisjes niet zien tijdens 'Zomerhit'. Een nominatie voor hun zomersingle zat er dit jaar niet in. Verrassend met meer dan 2,6 miljoen YouTube-views.

"Er wordt rekening gehouden met airplay en noteringen in de hitparade. Bij K3 scoort hun 'Mango Mango' gewoon niet zo goed", legde 'Zomerhit'-presentatrice Siska Schoeters een tijdje geleden uit in Dag Allemaal. Een uitspraak die de K3'tjes heeft verrast.

"We begrijpen dit niet goed, want wij hebben de indruk dat 'Mango Mango' wél goed scoort", zegt Marthe De Pillecyn in Dag Allemaal. "Dat mensen er graag naar luisteren, het een leuk liedje vinden én er vrolijk van worden."

Hanne Verbruggen verwijst naar het aantal streams op YouTube en Spotify. "Het bewijs dat ons nummer aanslaat", merkt Hanne op. "Misschien vinden ze bij Radio2 dat het niet bij hun doelgroep past en is het minder hun ding."

Meer nieuws

Meer nieuws

.