Marthe De Pillecyn van K3 maakt zich bedenking bij uitspraak van Julia: "Heeft Klaasje in die zeven jaar nooit gezegd"
COS
Marthe De Pillecyn van K3 maakt zich bedenking bij uitspraak van Julia: "Heeft Klaasje in die zeven jaar nooit gezegd"
Foto: VTM

Onlangs was het in Plopsaland De Panne de Nacht van de Abonnees. De meisjes van K3 waren van de partij om er een groot feest van te maken.

Voor Julia Boschman was het de eerste keer in Plopsland. Ze vond het naar eigen zeggen "keitof". Alleen stak er wel een probleempje de kop op. "Had je last van de zon?", vraagt Hanne Verbruggen plagend aan Julia in 'K3 Vlogt'. "Jaaaaa, oh my god!"

"Al die foto's die de mensen hebben gemaakt, daar sta ik zo op", zegt Julia terwijl ze een fronsend gezicht maakt. "Ik heb wel gelachen, want ik vond het wel heel leuk, maar ik dacht steeds: verdorie." Wanneer ze dan naar Hanne en Marthe De Pillecyn keek, leken die geen probleem te hebben met de zon.

"Dat zijn die lichte ogen, hè", bedenkt Julia zich. "Ik had dat laatst opgezocht. Want altijd als we foto's moeten maken in de zon, dan staan zij gewoon (met de ogen open) en ik...", legt de blondine uit.

Marthe kijkt bedenkelijk. "Ik moet nu wel eerlijk zeggen: Klaasje heeft dat in die zeven jaar nooit gezegd...", merkt het zwartharige K3'tje op. "En die had ook lichte ogen", vult Hanne aan. "Misschien zijn mijn ogen gewoon heel gevoelig", probeert Julia nog.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.