Marthe De Pillecyn van K3 laat in haar hart kijken: "Wel moeilijk, want was heel onzeker"
COS

Al zeven jaar laten Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen jong en oud meezingen en -dansen. Sinds een jaartje hebben ze met Julia Boschman een nieuwe K3-collega aan hun zijde.

De afgelopen twee maanden moeten Julia Boschman en Marthe De Pillecyn het zonder Hanne Verbruggen doen op het podium. Zij beviel op 14 november van haar zoontje Julien. Optreden doen ze met z'n tweeën, met Diede of recent zelfs met Marie Verhulst.

Marthes mama Christel was naar de Sinterklaasshow komen kijken. Ze vond het leuk, maar toch een beetje raar zonder Hanne. "We hebben dat met de mama's al gezegd ook: het is toch een ander gevoel. De drie is toch altijd veel leuker", zei Christel in 'K3, één jaar later'.

Doorheen de jaren kon Marthe steeds rekenen op de steun van haar mama. Toch was Marthe niet altijd gelukkig met haar steun. "Mijn mama is wel echt kritisch", geeft Marthe toe. "Vroeger vond ik dat wel moeilijk. Want toen ik net K3 was, was ik heel onzeker."

"Nu vind ik dat heel fijn. Ze zegt gewoon echt de waarheid en waar het op staat. Als ik slecht gezongen had, zei die ook: 'Het was niet je beste keer.' Terwijl, in het begin was ik kan zo... Mijn hart brak. Maar nu denk ik: ja, het was inderdaad niet mijn beste keer en het is goed dat ze dat zegt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.